Nieuws Kempen Isabelle Swerts lanceert kaartenset: “Kom uit je hoofd en voel!”

Isabelle Swerts lanceert kaartenset: “Kom uit je hoofd en voel!”

Isabelle Swerts lanceert kaartenset: “Kom uit je hoofd en voel!”

Isabelle Swerts runt al bijna 23 jaar Naturelle, een schoonheidssalon en wellness in Oud-Turnhout. Doorheen de jaren heeft ze zich verdiept in yoga, zingeving, adem, reiki, energie, breindynamica en nog veel meer. Met Do-in Feel geeft ze ook yogalessen, en gaat ze met cursisten op zoek naar de diepste kern van zichzelf. Nu, op haar verjaardag nota bene, lanceert ze een set kaarten waarmee mensen dichter in contact met zichzelf komen te staan.

 

“We maken allemaal veel mee in ons leven, waardoor ieders kijk op het leven verandert. Dat was bij mij niet anders”, begint Isabelle Swerts. “Vanuit mijn eigen verleden wilde ik met anderen delen waar ik de kracht vond om met een positief doel verder te gaan. Niet dat het makkelijk was: ik verloor mijn broer op enkele weken voor mijn huwelijk. Hoe ga je dan verder met de juiste mindset? Het bracht me veel inzichten. Ik heb toen durven voelen en ervaren wat er aan kracht aanwezig is in onszelf.”

Van daaruit is Isabelles interesse gestart. “Ik geef al enkele jaren Do-In Yoga. Die vorm van yoga heeft een helende werking op het lichaam. Ik verdiep er mij nog elke dag in, en geef bij Naturelle ook combinaties van behandelingen en yoga.”

Isabelle besloot om méér te doen, iets waar mensen thuis ook mee aan de slag kunnen gaan. “Ik dacht eerst aan een boek met handvaten. Maar toen zag ik een voorbeeld van een kaartenset, en viel voor mij de puzzel in elkaar. Tijdens mijn yogalessen werk ik al eens met kaarten op het einde van de les. Meestal trek je toch de kaart die je op dat moment het meeste nodig hebt.”

De set van Isabelle bevat 36 kaarten die zorgen voor balans, energie, positiviteit en de kracht in jezelf ontdekken. “Deze 6 pijlers staan centraal om in contact te komen met jezelf aan de hand van inzichten. Verwacht je aan positieve affirmaties om je kracht te geven, en quotes om inzicht te geven in het moment. Zo ontdekt je de ware kracht in jezelf.”

www.do-in-feel.be

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.