Isabelle Ulenaers neemt afscheid van SELF

GEEL – Isabelle Ulenaers zet een stap opzij bij SELF. Dat maakte de Geelse zaakvoerster zelf bekend via sociale media.

Midden 2016 richtte Isabelle Ulenaers SELF op in de keuken van haar Geelse woning. Zeven jaar later zijn de producten verkrijgbaar bij Ici Paris, in de Duty Free op Brussels Airport en ook in het Midden-Oosten, maar de oprichtster neemt nu afscheid van het natuurlijke verzorgingsmerk.

Met deze boodschap op sociale media kondigt Isabelle Ulenaers haar afscheid aan: “Het is met spijt in het hart dat ik aankondig de organisatie te verlaten. Soms spelen er dynamieken waarbij je jezelf de vraag moet stellen ‘past dit nog bij mij als persoon, bij mijn normen en waarden en hoe verhoud ik mij hiertoe?’ De laatste jaren heb ik echt gestruggled met dit en uiteindelijk heb ik moeten beslissen om een stap opzij te zetten.”

“Ik kijk alleen maar met heel veel liefde en dankbaarheid terug op de afgelopen jaren. Ik heb genoten van het proces. Ik had nooit verwacht, toen die eerste pallet potjes werd geleverd, dat uiteindelijk er zo’n organisatie zou uit voortgekomen zijn, dat onze producten wereldwijd te verkrijgen zijn, dat ik een geweldig topteam naast mij had dat mee met hart en ziel het merk heeft uitgebouwd en uiteraard onze fantastische klanten. Ik wil dan ook iedereen enorm bedanken voor de samenwerking van de laatste jaren, onze leveranciers, onze klanten, mijn team, echt iedereen.”

“Ik ga op zoek naar nieuwe opportuniteiten en kansen. Of en hoe ik nog een rol in SELF zal spelen, zal de toekomst uitwijzen. Ik heb nu even de tijd nodig om te reflecteren, wat er nog bij mij past en welke weg ik wil inslaan. Ik weet één ding heel zeker: SELF blijft in de handen van mijn topteam. Zij gaan allemaal met hart en ziel en passie zorgen dat onze producten op de juiste manier bij de klanten terechtkomen.”