Nieuws Kempen IT-bedrijf Netropolix in volle expansie

IT-bedrijf Netropolix in volle expansie

IT-bedrijf Netropolix in volle expansie

Netropolix expansieNetropolix is in volle expansie. Om deze groei te ondersteunen, wordt er versterking gezocht voor het Netropolix-team.

Begin dit jaar werden een extra software-ontwikkelaar en netwerkbeheerder aangeworven. Ook de afgelopen maanden werd het bedrijf versterkt met drie nieuwe medewerkers. Maar door de toenemende vraag naar IT-ondersteuning op maat van de KMO, is Netropolix vandaag nog op zoek naar twee bijkomende specialisten: een analist-programmeur en een netwerkbeheerder.

Daarnaast stelt Netropolix binnenkort een gloednieuwe functie vacant. “We gaan op zoek naar een business developer die met de juiste marketingmix de toppositie van Netropolix als vertrouwenspersoon en voorkeurspartner voor KMO’s kan ondersteunen en verder versterken”, vertelt Koen Vanlommel.

De Netropolix-groep met vestigingen in Geel, Grobbendonk en Turnhout is gespecialiseerd in informatica-oplossingen voor de kmo.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer