Nieuws Kempen IT-partner dingt mee naar Ondernemersprijs

IT-partner dingt mee naar Ondernemersprijs

IT-partner dingt mee naar Ondernemersprijs

IT-bedrijf Netropolix uit Geel wint de Voka Lokaal award regio Kempen Zuid. Zo maakt de IT-partner kans op de prestigieuze Ondernemersprijs die op 30 september wordt uitgereikt. In totaal zijn er negen finalisten in de running om vorige winnaar Belorta op te volgen.

Elk jaar reikt Voka Kamer van Koophandel Mechelen – Kempen de Ondernemersprijs uit. Hiervoor kent het bestuur eerst een Voka Lokaal Award toe in elk van de negen lokale ondernemersnetwerken. Die negen winnaars zullen tegen elkaar strijden voor de Ondernemersprijs. Dit jaar is het Geelse Netropolix de uitverkorene als winnaar van de regio Kempen Zuid. Maar niet zomaar elk Kempisch bedrijf komt in aanmerking voor die award. Kandidaten moeten zich onderscheiden door durf en ambitie, innoverend vermogen, internationaal ondernemen, een onderscheidende bedrijfscultuur, deugdelijk bestuur én duurzaam ondernemen. Kortom, de winnaar van de Voka Lokaal Award moet inspirerend ondernemen met een positieve impact op de regio.

Netropolix is sinds 1999 actief, eerst nog vanuit het Officenter, nu dankzij de enorme groei in haar eigen kantoor tegenover partner Thomas More Geel. Zo loopt Netropolix in de kijker bij het talent van morgen, heeft het een economisch aantrekkelijke ligging in de Kempen en biedt het ruimte voor andere ondernemingen in het gebouw dat Square One werd gedoopt. Square One werd futureproof en milieugericht geconstrueerd met behulp van groene innovatieve initiatieven, zoals een bufferings- en infiltratievoorziening, zonnepanelen en automatische verlichting.

Daarnaast intensifieerde Netropolix haar HR-beleid de laatste twee jaar met o.a. de aanstelling van een Chief Happiness Officer. Hierdoor was er, nog voor het verplicht was, plaats voor thuis- en flexwerk, kwamen er sessies over welzijn, happiness food, afterwork drinks en meer. Dit beleid zorgde ervoor dat Netropolix een enorme veerkracht vertoonde tijdens de coronaperiode.

Vanaf 30 juni zal Netropolix, samen met acht andere lokale winnaars, meedingen naar de Prijs Ondernemen die op 30 september feestelijk wordt uitgereikt. Wie de winnaar wordt, is uiteraard nog niet bekend. Tussen 1 juli en 31 augustus kan het publiek online zijn stem uitbrengen. Een tweede deel van de stemmen wordt uitgebracht door een professionele jury, waaraan elke genomineerde zijn kandidatuur uitgebreid kan toelichten.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer