Nieuws Kempen IZEN laat zelf de offerte voor zonnepanelen online berekenen

IZEN laat zelf de offerte voor zonnepanelen online berekenen

IZEN laat zelf de offerte voor zonnepanelen online berekenen

izenIZEN energy systems uit Lille heeft een tool ontwikkeld die je toelaat om zelf online een offerte voor zonnepanelen uit te rekenen. “Wij willen klanten volledige transparantie en controle aanbieden”, zegt het bedrijf.

Via www.izen-zonnepanelen.be kunnen geïnteresseerden de grootte, vorm en oriëntatie van hun dak invoeren, waarna ze prompt een offerte gegenereerd zien, inclusief de terugverdientijd en de netto opbrengst op 25 jaar tijd. Wie overtuigd is, vraagt via dezelfde tool een afspraak aan om de details na te gaan en om eventueel al een installatiedatum af te spreken. “Niemand in ons land doet dat sneller, of eenvoudiger”, beweert het bedrijf.

Zelf controle
“Zonne-energie staat voor ons voor controle over je stroomfactuur”, kadert Kris Duchesne, managing director van IZEN. “Dat is nooit eerder zo actueel geweest, nu die factuur het afgelopen jaar zo enorm gestegen is. Met zonnepanelen weet je waar je aan toe bent, dat kan je niet zeggen als je alle stroom afneemt van een energieleverancier in plaats van ze zelf op te wekken. Dat gevoel van controle wilden we nog groter maken, door de online offerte-tool van IZEN. Klanten krijgen geen verkooppraatjes of ingewikkelde berekeningen meer, maar een volledig transparante inzage in onze werking.”

IZEN energy systems is Belgisch marktleider wat betreft residentiële installaties van zonnepanelen. Met groepsaankopen voor de provincie Antwerpen maar ook voor onder meer Test-Aankoop bereikt het een breed publiek. Daarnaast rust het Kempense bedrijf een resem bedrijven, van Colruyt tot Eyeworks, uit met grotere installaties. In Nederland en Chili tekende de onderneming in 2015 bovendien voor de grootste zonnepanelenparken van het land, iets waar het ook in het Verenigd Koninkrijk aan werkt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer