Nieuws Kempen Jarig Eribel zet personeel ‘in the picture’

Jarig Eribel zet personeel ‘in the picture’

Jarig Eribel zet personeel ‘in the picture’

CEO Ronny Bols was uiteraard ook van de partij.

CEO Ronny Bols was uiteraard ook van de partij.

Vanmiddag vond in de E10 Hoeve in Brecht voor de tweede keer ‘Mensen van Eribel in the picture’ plaats. Een 100-tal medewerkers van Group Eribel uit Hoogstraten verzamelde er voor een bedrijfsevent dat focuste op het samenwerken tussen de verschillende generaties. “Door onze sterke groei zijn er de jongste jaren heel wat jonge medewerkers bijgekomen, die dan samenwerken met de babyboomers”, vertelt HR-medewerker Eva Schildermans.

Externe begeleiding
Voor deze bijzondere bijeenkomst werden de medewerkers uit de drie vestigingen uitgenodigd: Hoogstraten, Lommel en Relegem. Voor de begeleiding werd een beroep gedaan op mensen van Hogeschool Gent, die een programma hebben uitgewerkt rond het samenwerken tussen verschillende generaties. De middag startte met een quiz en nadien werd er in kleinere groepjes verder gewerkt. “Op deze manier maakten we onze medewerkers bewust van hoe verschillende generaties omgaan met normen en waarden”, aldus Schildermans. “Het blijft niet bij deze ene dag, maar ook in de toekomst bouwen we hieraan verder en zetten we de dialoog verder. Hiermee willen we de werktevredenheid en het engagement verhogen.” Uiteraard werd er ook gegeten en gedronken en werd het nuttige aan het aangename gekoppeld.

Group Eribel bestaat dit jaar precies 25 jaar en wordt geleid door CEO Ronny Bols. Het bedrijf is actief in de ontwikkeling, productie en plaatsing van brandwerende, geluidsisolerende en veiligheidsdeuren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geëlektrificeerde… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer