Nieuws Kempen Jarig Kaiserke neemt nieuwe locatie in gebruik

Jarig Kaiserke neemt nieuwe locatie in gebruik

Jarig Kaiserke neemt nieuwe locatie in gebruik

RIJKEVORSEL – Broodjesbar ’t Kaiserke heeft een feestweekend achter de rug. En daarvoor waren maar liefst twee aanleidingen. Vrijdag was het exact een jaar geleden dat de zaak opende en sinds deze week is alles verhuisd naar het nieuwe pand, dat zich naast het vorige bevindt.

Uitbaatster Silke Voet had vroeger een café in de haven van Antwerpen. “De dokwerkers kwamen in ’t kot kijken of er werk was. Toen het systeem werd gedigitaliseerd, heb ik het café verkocht. Daarna ging ik aan de slag als schoonheidsspecialiste, maar ik wilde toch terug naar de horeca. Een broodjeszaak leek me wel iets. We zijn op zoek gegaan naar een geschikte locatie en het is Rijkevorsel geworden. Op 10 januari 2019 ging ’t Kaiserke voor de eerste keer open”, zegt Silke. De naam is geïnspireerd op haar man Tim De Keyser. “Ik heb in mijn jeugd bij Lierse gevoetbald. De jeugdcoach noemde me Franz Beckenbauer. Zijn bijnaam is Der Kaiser en sluit ook mooi aan bij mijn achternaam.”

Uitbreiden

In de eindejaarsperiode hebben Silke en Tim hard gewerkt. “Op 27 december was ’t Kaiserke de laatste keer open op de vorige locatie”, vertelt Silke. “In het pand waar we nu zitten, waren vroeger onder andere een frituur en een nachtwinkel gevestigd. Verbouwingen hebben we niet gedaan, wel verfraaiings- en schilderwerken. De toog hebben we meegenomen van hiernaast. Er is ook meer zitruimte voor de klanten. De openingsuren en de kaart zijn hetzelfde gebleven. Vanaf februari wordt het assortiment uitgebreid met gebak, verwenkoffie en een warme maaltijd.” De huisgemaakte spaghetti werd vorig jaar door de lezers van Gazet van Antwerpen uitgeroepen tot de op een na beste in de Kempen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.