Nieuws Kempen Jasmien Vanbroeckhoven nieuwe ondervoorzitter Jong Voka

Jasmien Vanbroeckhoven nieuwe ondervoorzitter Jong Voka

Jasmien Vanbroeckhoven nieuwe ondervoorzitter Jong Voka

Jasmien VanbroeckhovenDe 27-jarige Jasmien Vanbroeckhoven uit Geel is de nieuwe ondervoorzitter van Jong Voka Vlaanderen, een netwerk van meer dan 1.500 jonge professionals en ondernemers. Vanbroeckhoven is projectmanager bij het communicatiebureau Phobos & Actor in Geel. Sinds december 2014 is ze bestuurslid bij Jong Voka Kempen, waar ze verantwoordelijk is voor de communicatie en meewerkt aan de events.

“Ik geloof zelf heel sterk in de meerwaarde van Jong Voka voor jonge ondernemers”, zegt Jasmien Vanbroeckhoven. “Daarom wil ik graag mijn steentje bijdragen om Jong Voka nog meer op de kaart zetten.”

Trots
Op het congres van 11 mei jl. werd Bert De Brabandere van Brouwerij De Brabandere in Bavikhove verkozen als nieuwe voorzitter van Jong Voka. Hij volgt Giulia Van Waeyenberge op. De Brabandere vroeg Jasmien Vanbroeckhoven om één van zijn twee ondervoorzitters te zijn. “Ik ben best trots dat hij die vraag aan mij stelde en kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan. Ik geloof heel sterk dat Jong Voka een serieuze meerwaarde voor jonge ondernemers kan zijn. Jonge ondernemers missen vaak een klankbord en dat kunnen wij voor hen zijn. De voorbije jaren is er al goed werk geleverd en wij zijn van plan om dat positieve verhaal verder uit te bouwen. De krijtlijnen moeten uiteraard nog uitgewerkt worden, maar er zullen sowieso een aantal projecten aan bod komen waarbij mijn kennis van marketing en communicatie een meerwaarde zullen zijn.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer