Jeni Real Estate opent kantoor in Antwerpen

TURNHOUT - Jeni Real Estate opent binnenkort een kantoor in Antwerpen. Toch verloochent de projectontwikkelaar zijn Kempense roots niet.

Jeni Real Estate uit Turnhout ontwikkelt en herontwikkelt sinds 2011 vastgoedprojecten voor commerciële en residentiële doeleinden. Het bedrijf heeft ondertussen 13 teamleden, die werken aan 28 lopende projecten. In Turnhout herontwikkelt Jeni Real Estate de voormalige Philipssite. Andere realisaties zijn onder meer het bedrijvenpark Kemelbeek in Tielen, het KMO-park Beerse Zuid en het bedrijvenpark Ruggeveld in Wijnegem.

Meer ruimte

"Het afgelopen jaar zijn we flink geprofessionaliseerd en is ook ons team mee gegroeid", zegt marketing manager Sarah Boermans. "Om iedereen de ruimte om te groeien te bieden, is er nood aan extra fysieke ruimte. We zijn toe aan de volgende stap, met een passend kantoor. Met meer ruimte voor brainstormsessies, vergaderingen, trainingen en werkplekken kunnen we nog beter werken aan de ideale ruimte om te ondernemen voor onze klanten."

Britselei

"We hopen het kantoor op de Britselei in Antwerpen in de zomer in gebruik te kunnen nemen", zegt Laurent Dragonetti, algemeen directeur vastgoedinvesteringen. "Onze interieurarchitect legt de laatste hand aan de plannen. Het wordt een fris, creatief en ruimtelijk kantoor."

Voor gedelegeerd bestuurder Geert Van Stappen is het een terugkeer naar de stad waar hij studeerde, jarenlang werkte en het hoofdkantoor van zijn eerste bedrijf, View Interim, vestigde. "Met Jeni Real Estate en Jeni Invest zetten we belangrijke volgende stappen en groeien we in een omgeving die bijzonder inspirerend is, een smeltkroes van talent en innovatie."

Jeni Real Estate behoudt ook zijn vestiging in de Everdongenlaan in Turnhout.