Nieuws Kempen Jens Adams kan in het veld rekenen op Hollebeekhoeve

Jens Adams kan in het veld rekenen op Hollebeekhoeve

Jens Adams kan in het veld rekenen op Hollebeekhoeve

MERKSPLAS/HOOGSTRATEN – Veldrijder Jens Adams kan vanaf 1 januari 2020 rekenen op de steun van zuivelproducent Hollebeekhoeve, een onderneming van de Quirynen Groep uit Merksplas. Zij vormen een sportieve tandem binnnen het Hollebeekhoeve Cycling Team, dat voor het eerste aantreedt op de cyclocross in Baal.

De Hollebeekhoeve uit Kruibeke bereidt dagverse zuivelproducten van uitzonderlijke smaak en kwaliteit. Het vernieuwende bedrijf met eigen melkvee werkt volgens het korte keten-principe: de melk vloeit recht van de stal naar de fabriek waardoor alles binnen de 24 uur verwerkt wordt. Verder wordt alle water gezuiverd en maken ze groene stroom van wat de koeien naast de melk zoal produceren.

Hollebeekhoeve: “We kennen Jens Adams allemaal als een doorzetter die al jaren het beste van zichzelf geeft. Als bedrijf trachten we dat ook te doen en met het Hollebeekhoeve Cycling Team willen we uiteraard vanaf 1 januari kwaliteit en spektakel bieden. Hopelijk kunnen we hiermee aan het veldrijden evenveel smaak geven als aan onze zuivel.”

De 27-jarige Jens Adams uit Hoogstraten is een vaste waarde in de veldritwereld. Hij begint op 1 januari 2020 aan zijn 7de seizoen als profrenner. In het Hollebeekhoeve Cycling Team krijgt hij de steun van zijn nieuwe sponsor, zijn trainer Marc Herremans en een trouwe groep supporters.

Jens Adams: “Ik ben ontzettend tevreden dat ik de kleuren van het Hollebeekhoeve-team mag verdedigen. Ik waardeer ook hun manier van werken, met veel oog voor kwaliteitsproducten die duurzaam en lokaal gemaakt worden. Net zoals ikzelf wil de Hollebeekhoeve op een duurzame manier presteren, dat bindt ons. Samen gaan we dan ook voor smaakmakende prestaties!”

Onlangs ging de Hollebeekhoeve ook al een partnership aan met wereldkampioene turnen Nina Derwael.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Geel
Geel

Top 25 voor Glow uit Geel

Ellen Leysen van Glow ontving een Sugar Achievement Award van Royx Pro. Hiermee behoort het Geelse schoonheidssalon tot de 25 beste… Lees meer