Nieuws Kempen Jidoka neemt intrek in Mols Technologiehuis

Jidoka neemt intrek in Mols Technologiehuis

Jidoka neemt intrek in Mols Technologiehuis

Vlnr: Bjorn Monnens (CTO), Patrick Hellemans (CEO) en Kurt Hardy (COO).

Vlnr: Bjorn Monnens (CTO), Patrick Hellemans (CEO) en Kurt Hardy (COO).

IT-bedrijf Jidoka heeft als nieuwe uitvalsbasis gekozen voor het Technologiehuis van Innotek in Mol. Het levert software op maat en begeleidt zijn klanten tijdens het hele traject van businesscase tot de finale oplevering. Jidoka koos voor Mol omwille van verschillende redenen.

“In onze startfase situeerde 95% van ons werk zich op de werkvloer bij onze klanten, waardoor we tot nu geen nood hadden aan een eigen kantoorruimte. Aangezien we in de toekomst ook zelf klanten willen ontvangen en we uitbreidingen plannen, werd een eigen plek nu wel stilaan noodzakelijk”, vertelt CEO Patrick Hellemans. De uiteindelijke keuze viel op een kantoorruimte in het Technologiehuis in Mol en dat omwille van de prijs-kwaliteitverhouding en de professionele uitstraling.

“Momenteel bevinden onze klanten zich voornamelijk in het Brusselse, maar het is de bedoeling om onze bekendheid ook in andere regio’s te vergroten. In de ruime omgeving van Mol zijn er heel wat bedrijven die voor ons interessant kunnen zijn. Zo hebben we momenteel al enkele projecten lopen bij lokale klanten. Bovendien kunnen we dankzij de goede verbinding ook de mogelijkheden in Nederland gaan bekijken.”

Extra aanwervingen
Om alle klanten vlot te kunnen blijven dienen, werft Jidoka in de nabije toekomst heel wat nieuwe werkkrachten aan. “Momenteel werken we met een vijftiental mensen, maar we zijn van plan ons team uit te breiden met tal van profielen, zoals business en functionele analisten, project managers, developers en architects. De bedoeling is ook om meer projecten inhouse uit te voeren. Bovendien gaan we binnenkort met stagiairs werken, iets wat in het verleden – zonder eigen kantoor – niet tot de mogelijkheden behoorde”, besluit Patrick Hellemans.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer