Nieuws Kempen Joachim Sneyers versterkt het team van Shtick

Joachim Sneyers versterkt het team van Shtick

Foto: Shtick

Joachim Sneyers versterkt het team van Shtick

TURNHOUT – Na een gesmaakte invalbeurt gaat Joachim Sneyers het team van communicatiebureau Shtick versterken. De Kempenaar was voordien in-house vormgever van De Warande.

Shtick rekent sinds kort op de grafische en illustratieve krachten van Joachim Sneyers. Na een gesmaakte invalbeurt om het ouderschap van Sarah Herlant op te vangen, besloot het Antwerpse communicatiebureau om Joachim Sneyers voor onbepaalde duur aan zich te binden. De Kempenaar was voordien de in-house vormgever van De Warande in Turnhout, waar hij instond voor alle mogelijke communicatieve uitspattingen van het cultuurhuis. Naast zijn hoofdberoep illustreert en publiceert Joachim Sneyers bovendien de reeks wetenschappelijke kinderboeken ‘Wonderwaar’, die worden uitgegeven bij Clavis.

Met de komst van Sneyers telt Shtick nu negen werknemers en er was behoefte aan een interne verschuiving. Vormgever Bas Derks krijgt de rol van Project Manager en zal met zijn designervaring de brug vormen tussen de ontwerpers en de klanten van Shtick.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.