Nieuws Kempen Jobevent Van Oirschot gaat digitaal

Jobevent Van Oirschot gaat digitaal

Jobevent Van Oirschot gaat digitaal

HERENTALS – Van Oirschot, een groothandel gespecialiseerd in ventilatie, verwarming en sanitair, organiseert op donderdag 4 juni een digitaal jobevent. Het bedrijf hoopt daarmee vijftien openstaande vacatures te vullen.

Van Oirschot is een familiebedrijf in de groei. In de zomer van 2021 opent de onderneming een gloednieuw distributiecentrum in Herentals. Onder meer daarvoor is Van Oirschot op zoek naar nieuw talent. Een geplande jobdag in het voorjaar kon door de coronacrisis en de lockdown niet doorgaan.

“Er heerst veel onzekerheid op de arbeidsmarkt”, vertelt Greet Mulders, HR-manager bij Van Oirschot. “Mensen vragen zich in tijden van corona af of ze hun job kunnen behouden en of die hen nog wel gelukkig maakt. Ze weten niet meteen wat de toekomst brengt. Tegelijk worden veel vacatures on hold gezet. Bij Van Oirschot handelen we steeds pragmatisch en hands-on. We zijn daarom meteen op zoek gegaan naar een andere manier om toch snel nieuwe profielen aan te trekken.”

Samen met consultancybedrijf JDI is in drie weken tijd een alternatief jobevent op poten gezet. Het gaat om een digitale talent scouting die plaatsvindt op donderdag 4 juni om 18u. Bijna 150 geïnteresseerden hebben zich aangemeld, maar er kunnen nog inschrijvingen bij. Op dit moment staat een 15-tal vacatures open voor bedienden met technische of commerciële achtergrond. “We willen de deelnemers op een laagdrempelige manier tonen waar Van Oirschot voor staat en wat onze bedrijfscultuur inhoudt”, licht CEO Ann Van Oirschot toe.

Wie zich nog wil inschrijven voor het Talent Scouting jobevent kan dat via deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.