Jugetra moet het vooral van snelle flexibiliteit hebben

"Wij hebben onlangs zelfs drie bijkomende magazijnen moeten openen", zegt directeur Wim Gorts van het transportbedrijf Jugetra. "Het loopt bij ons effectief nog altijd uitstekend. Als transportonderneming werken wij uiterst flexibel. Wij discussiëren niet eerst over de prijs. Wij zorgen dat het palet snel ter plaatse is."

Jugetra en Jugetra Logistics uit Herentals vormen het perfecte duo. De combinatie van transporteur en magazijnier zorgt voor een snelle afwikkeling van binnengelopen opdrachten. "Wij zijn een relatief klein bedrijf maar wij kunnen met onze 65 mensen heel erg snel op de bal spelen. Wij runnen verscheidene magazijnen in Oevel, Geel, Herenthout, Heist-op-den-Berg e.a. van waaruit wij onze klanten heel efficiënt kunen bedienen."

Tot het vaste klantenbestand van Jugetra en Jugetra Logistics behoren oa. Casa, Estée Lauder en Spaarkaarsen, drie bedrijven die hoge eisen durven stellen ten aanzien van hun transporteurs. "Het gaat erom dat wij na één telefoontje al op weg zijn. De afstand tussen de klant en het transportbedrijf moet steeds minimaal zijn."

Jugetra is als transportbedrijf opgezet door Jules Huyghe. Het bedrijf tekent vandaag voor een omzet van zowat 5 miljoen euro.