Nieuws Kempen Jumbo-winkel in Turnhout

Jumbo-winkel in Turnhout

Jumbo-winkel in Turnhout

TURNHOUT – De Nederlandse supermarktketen Jumbo komt naar Turnhout. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Jumbo wil een vestiging openen in de Turnhoutse Gasthuisstraat, in het gebouw van Hema en de aanpalende winkel waar vroeger CoolCat gevestigd was. Binnenin die vestiging zou dan een afgeslankte versie van Hema komen, mét restaurant.

Jumbo strijkt daardoor ook in Turnhout neer op wandelafstand van zijn eeuwige concurrent Albert Heijn.

De komst van Jumbo is verrassend, omdat het stadsbestuur drie jaar geleden besliste dat er geen supermarkten meer bij mochten komen in Turnhout. Maar omdat Jumbo sinds vorig jaar een samenwerkingsverband heeft met het noodlijdende Hema, is deze winkel al vergund. De stad kon de komst van de nieuwe supermarkt daardoor niet tegenhouden.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer