Nieuws Kempen Juneau Cayenne exploreert internationalisering

Juneau Cayenne exploreert internationalisering

Juneau Cayenne exploreert internationalisering

JuneauCayenneNauwelijks 4 jaar na de oprichting van Juneau Cayenne is het Turnhoutse communicatiebureau toe aan internationalisering. Het gespecialiseerde Healthcare segment van het bureau wil naast haar dienstverlening aan de farma en biotech in België ook uitbreiden naar de voornaamste healthcare hotspots in de wereld. Juneau Cayenne kijkt met name naar New York, dicht bij de mooie concentratie farma en biotech in New Jersey en middenin de creatieve vibes van the ‘city that never sleeps’.

“Sinds de opstart van Juneau Cayenne speel ik met het idee van internationalisering, vooral voor ons Healthcare stuk. Ondernemen buiten de landsgrenzen is geen sinecure, maar die uitdaging hebben we nu eenmaal nodig. We zoeken de sensatie op. Het voelt nu alsof de tijd daarvoor rijp is,” legt zaakvoerder Nicole Verbeeck uit.

“We exploreren een marktintrede in de VS, maar blijven eveneens gefocused op het uitbouwen van onze activiteiten in België. Zo houden we de ontwikkelingen in het oog van de sector in onze eigen regio. En bekijken hoe we daar toe kunnen bijdragen om de performantie van de sector te versterken en de uitstraling te verhogen.”

Voor meer informatie: www.juneaucayenne.be en www.jchealthcare.be

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer