Nieuws Kempen Just Cooking opent drive-thru

Just Cooking opent drive-thru

Just Cooking opent drive-thru

HERENTHOUT – Just Cooking, het gastronomische cateringbedrijf van Jan Tobben, blijft niet bij de pakken zitten tijdens de coronacrisis. Door de blijvende vraag naar hun culinaire gerechten opent het bedrijf nu een drive-thru bij zijn pop-uprestaurant Jardin d’Amis in Herenthout. Daar kan je verse pizza’s afhalen, die zijn gebakken in authentieke houtovens.

Voor Just Cooking gooit de coronacrisis veel roet in het eten. Alle grote evenementen werden afgelast en ook het pop-uprestaurant Jardin d’Amis moest noodgedwongen de deuren sluiten om de stijgende coronacijfers weer te doen dalen. “Maar we blijven niet bij de pakken zitten en willen onze klanten ook tijdens deze bizarre tijden verwennen met gerechten om duimen en vingers bij af te likken”, aldus Jan Tobben.

Met deze stap blijft Just Cooking trouw aan zijn core business, namelijk culinaire topgerechten op tafel toveren. “Deze keer helaas niet aan onze tafel, maar wel gewoon aan tafel thuis”, stelt Jan Tobben. “In de drive-thru kiezen klanten hun favoriete gerecht uit. We hebben zowel versgebakken pizza’s als enkele koude en zelf op te warmen kant-en-klare culinaire maaltijden in de aanbieding. Terwijl de klant in de auto wacht, bakken wij de lekkerste pizza’s in onze houtovens en maken we de bestelling klaar.”

Vanaf 30 oktober kan je terecht in de drive-thru van het pop-uprestaurant Jardin d’Amis.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.