Nieuws Kempen Juwelier Clem Vercammen opent tweede zaak als pop-up

Juwelier Clem Vercammen opent tweede zaak als pop-up

Juwelier Clem Vercammen opent tweede zaak als pop-up

clemvercammen-199x300In de Bergstraat in Heist-op-den-Berg heeft juwelier Clem Vercammen de pop-upstore Clem geopend. In deze winkel, gevestigd in het pad waar in het verleden eveneens een juwelier was gevestigd, worden extra merken aangeboden die in de bestaande zaak, ook in de Bergstraat, geen plaats kregen.

Wanneer twee maanden geleden een juwelier in de Bergstraat de deuren sloot, zag zaakvoerder Gert Vercammen zijn kans om een pop-upshop te openen. “Het is een pand met vitrine en dergelijke, op maat van een juwelier, wat de opstart een stuk eenvoudiger maakt”, vertelt hij. De merken in de pop-upstore Clem vormen een aanvulling van de trend collecties bij Clem Vercammen. “Zo zijn er hippe en trendy horlogemerken, een gevarieerd aanbod van zilveren juwelen en een heuse Pandora Corner, met een groot aanbod aan Pandora Jewels, achteraan in onze zaak.”

Zaak verbouwd
Clem Vercammen werd zo’n 80 jaar geleden uit de grond gestampt door Jules Vercammen, grootvader van huidig zaakvoerder Gert Vercammen, met voornamelijk horloges en klokken, maar daarbij ook brillen en later juwelen. Vijftig jaar geleden gaf zijn zoon Clem de naam aan de zaak, die hij uitbouwde met heel wat voorname horlogemerken en vooral ook het segment juwelen. 25 jaar geleden kwamen Gert en Ilse Vercammen in de zaak. Toen Clem Vercammen tien jaar geleden met pensioen ging, kwam Kristien erbij. “Wij hebben verder de zaak uitgebouwd en vorig jaar volledig verbouwd”, aldus Gert Vercammen. “Buiten de vele merken beschikken we ook over een juweelatelier en een horlogeherstelatelier, waar merken zoals Breitling, Omega, TAG Heuer, enzovoort worden hersteld.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Herentals
Herentals

Digitale cadeaubonnen in Herentals

Handelshart Herentals lanceerde digitale cadeaubonnen. Het heeft communicatiebureau Phobos en Actor uit Geel onder de arm genomen voor de uitwerking ervan.… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer