Nieuws Kempen Kachelverkoper lanceert eigen merk

Kachelverkoper lanceert eigen merk

Kachelverkoper lanceert eigen merk

heestermansHeestermans Kachels en Haarden uit Weelde komt onder de naam Selecta met een eigen merk op de markt. De kachels worden geproduceerd bij Dovre, in dezelfde gemeente, maar hebben een aantal bijzondere specificaties die ze onderscheidt van andere merken.

“In onze Selecta-kachel kan je zowel hout als steenkool stoken”, leggen zaakvoerders Ronny en Mario Heestermans uit. “De vraag naar steenkool neemt trouwens toe. Bijzonder is dat ze is uitgerust met een zijvuldeur waardoor de assen minder makkelijk op de vloer vallen wanneer je het deurtje opent. Ze is ook volledig uit gietijzer gemaakt en beschikt over een ventilatiesysteem waardoor er minder roetafzet is op het glas. Eigenlijk zijn we met onze ervaring vanuit de verkoop gaan nadenken over hoe je een kachel beter kunt laten functioneren. Die kennis hebben we gedeeld met de mensen van Dovre en zo is de kachel ontstaan.”

De Selecta bestaat momenteel in twee modellen en wordt naast de eigen winkel intussen verkocht via een 5-tal dealers. In het verleden hadden de Kempenaars nog een eigen kachelmerk dat ze lieten bouwen bij Nestor Martin, maar dat bedrijf ging failliet.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geëlektrificeerde… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer