Nieuws Kempen Kaliber weer aan het werk

Kaliber weer aan het werk

Kaliber weer aan het werk

HERENTALS – Maatwerkbedrijf Kaliber is opnieuw opgestart met een ploeg van 20 werknemers. Deze capaciteit wordt de daaropvolgende dagen geleidelijk uitgebreid. Het is de bedoeling om tegen einde april een capaciteit van 50% te herstellen.

Na de tijdelijke sluiting op 18 maart, heeft Kaliber een reeks aanpassingen aan de infrastructuur, machines en werkprocedures doorgevoerd, om volledig te kunnen voldoen aan de richtlijnen en voorschriften van de overheid. Deze aanpassingen zijn intussen uitgetest en de medewerkers opgeleid, waardoor de productie op een veilige manier kan worden hervat.

In eerste instantie focust Kaliber vooral op klanten uit de voedingsketen met voorraadproblemen of producten met een beperkte houdbaarheid. Maar Kaliber herstelt ook haar dienstverlenings- en productiecapaciteit voor non-food klanten.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer