Nieuws Kempen Kamal Kharmach special guest op Laakdals ondernemersontbijt

Kamal Kharmach special guest op Laakdals ondernemersontbijt

Voorzitter Tonny Luyten en schepen Jurgen Mensch verwelkomden Kamal Kharmach op het ondernemersontbijt. Foto: Annelies Frederickx

Kamal Kharmach special guest op Laakdals ondernemersontbijt

LAAKDAL – Het Forum Ondernemen trakteerde 320 Laakdalse ondernemers zondag in Domein De Vesten op een ontbijt en een bijzondere special guest. Niemand minder dan komiek en econoom Kamal Kharmach bracht zijn ‘Economedy’.

Bij de start van een nieuw jaar trakteert het Forum Ondernemen traditiegetrouw met het ondernemersontbijt. “Dit jaar schreven 320 Laakdalse ondernemers zich in voor ons event”, glundert voorzitter Tonny Luyten. “Dat zijn maar liefst honderd inschrijvingen meer dan vorig jaar, oftewel een derde meer. Die ruime belangstelling bewijst het nut van het event en wij zijn dan ook in ons opzet geslaagd. Bovendien brengen we iedereen uit alle gehuchten samen en vormen de ondernemers hier één Laakdal.”

Overleven

“Het zijn zware tijden voor de lokale ondernemers”, geeft Tonny Luyten nog mee. “Zij moeten keihard werken om te overleven want na de coronacrisis volgde de energiecrisis. Door op het ondernemersontbijt samen aan tafel te zitten kunnen de Laakdalse ondernemers elkaar steunen. Die steun is belangrijk en geeft een boost na twee of drie moeilijke jaren. De reacties zijn dan ook allemaal positief.”

Economedy

Tijdens het ondernemersontbijt worden om de twee jaar de ondernemersprijzen uitgereikt. Op de ‘trofeeloze’ bijeenkomsten nodigt het Forum Ondernemen een gastspreker uit en deze special guest was zondagmorgen niemand minder dan Kamal Kharmach. “Met zijn ‘Economedy’ vormt Kamal een ideale combinatie voor ons”, zegt Tonny Luyten nog. “Zijn performance is economisch en humoristisch. Een geknipte tijdsbesteding dus voor onze Laakdalse ondernemers op een zondagvoormiddag.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.