Nieuws Kempen Kappercentrale Riva en nog 10 andere bedrijven failliet

Kappercentrale Riva en nog 10 andere bedrijven failliet

Kappercentrale Riva en nog 10 andere bedrijven failliet

riva kappercentraleDe handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen Kappercentrale Riva bvba, Turnhoutsebaan 171 bus 001 in Dessel, failliet verklaard op aangifte. Het bedrijf was als groothandel al meer dan 35 jaar een gevestigde waarde in de kapperswereld. Het bood zijn klanten alle bekende merken aan, evenals alle soorten toebehoren die worden gebruikt in een kapsalon. Verder was het invoerder van Sens.us, een Italiaanse lijn met kwalitatief hoogwaardige haarproducten. Vroeger was Riva Kappercentrale gehuisvest in Arendonk, maar twee jaar geleden verhuisde de zaak naar de Turnhoutsebaan in Dessel, waar een grote showroom werd gebouwd met meubilair voor de inrichting van een kapsalon. Eind september jl. startten voor de deur ingrijpende wegwerkzaamheden die tot juni 2016 zullen duren en waardoor de zaak moeilijk bereikbaar werd. Bij Riva Kappercentrale waren nog vier mensen in dienst. De rechtbank stelde Antje Van Overstraeten en Gert Hermans aan als curator.

Er vielen vanmorgen nog meer faillissementen te betreuren. De groothandel Sprangers import-export bvba, Edmond Van Hoofstraat 6 in Mol, werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Paul Van Rompaey.

Lunchroom Cosy and Nice bvba, Koningsstraat 11 in Weelde, vroeg zelf het faillissement aan. Er was nog 1 personeelslid in dienst. Curator: Patrick De Ferm.

Ook dakwerker Marc Engelen, Kerkstraat 21 in Vorselaar, gooide zelf de handdoek, waarna de rechter de faling uitsprak. Curator: Ludwig Peeters.

Metaalhandel Edart bvba, Sluisstraat 5 in Geel, stapte zelf naar de rechtbank om het faillissement aan te vragen. Curator: Silvy Sterckx.

Nathalie Wuyts, Vrijwilligersstraat 31 in Beerse, moet haar kleinhandel in kledij en accessoires sluiten na faling. Curator: Katty Somers.

De verhuurder van audiovisueel materiaal Light and Sound Equipment bvba, Larum 30 in Geel, werd op aangifte failliet verklaard. Curator: Tom Vandecruys.

Thierry Degraeve, Kerkdreef 52 in Rijkevorsel, baatte Café Texas uit maar moet dat na een beslissing van de handelsrechter sluiten. Curator: Mark Bruurs.

Ludovicus Vorsselmans, Lage Rooy 12 in Meerle, was gespecialiseerd in renovatiewerken maar vroeg zelf de faling aan. Curator: Mark Bruurs.

Transportbedrijf Agri Bio Service bvba, Doornstraat 108A in Herenthout, moet de vrachtwagen definitief aan de kant laten. Curator: Steven Heylen.

Petrus Vermeiren, Poederstraat 24 in Arendonk, runde een groothandel in kledij en werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Ronny Ceusters.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer