Nieuws Kempen Kapster Betty geeft na 48 jaar de fakkel door aan haar dochter

Kapster Betty geeft na 48 jaar de fakkel door aan haar dochter

Betty hangt haar schaar en handdroger aan de haak om ze er nooit meer af te halen. Foto Bieke Lathouwers

Kapster Betty geeft na 48 jaar de fakkel door aan haar dochter

HERENTALS – “Ik wil gerust nog wat werken, maar niets meer met haar”, lacht Betty Van Den Brande uit Herentals. Zij baatte 48 jaar kapsalon Finesse uit, maar geeft met veel trots de fakkel door aan dochter Loes.

Het is een vrolijke bedoening in de Raapbreukstraat in Herentals. Op de etalage wordt het afscheid van Betty aangekondigd en die boodschap hebben veel klanten begrepen als een uitnodiging om nog eens goeiendag te komen zeggen.

Ook Wendy en Monique stappen even binnen om Betty te bedanken. “Betty is zo veel meer dan een kapster. Ze was altijd goedgezind, stond te allen tijde klaar voor een babbeltje en liet je hier telkens zelfverzekerd buiten wandelen. Naast een echte krak in haar vak, was ze ook een beetje onze psycholoog van dienst”, lacht Wendy.

Loes houdt vast aan het beproefde concept van haar moeder. Een klein salon waar een huiselijke sfeer hangt. Of Betty het salon gaat missen? “Het salon niet, de klanten en de vele babbels met hen wel.”

“Na 48 jaar is het over en uit met Kapster Betty, maar niet met kapsalon Finesse”, vertelt ze. “Loes doet dat schitterend en zal dat geweldig blijven doen. En ook niet over en uit met Betty, ik ga genieten van alles wat op mijn pad komt.”

 

Monique (links) en Wendy (rechts) komen Betty uitzwaaien.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.