Nieuws Kempen Kastelse handelaars slaan handen in mekaar voor lifestyle-event in… Dessel

Kastelse handelaars slaan handen in mekaar voor lifestyle-event in… Dessel

Kastelse handelaars slaan handen in mekaar voor lifestyle-event in… Dessel

showroom LSB blokhutten indoorDonderdag 14 april organiseren zeven handelaars uit Kasterlee een gezamenlijke lifestyle-avond. Niet in de eigen gemeente, maar in de showroom van LSB Blokhutten in Dessel. Daar wordt de rode loper uitgerold voor een modeshow tussen de tuinconstructies en nog meer fraais.

“Griet Van Gorp van kledingzaak Corner was hier op bezoek en zei dat ze op zoek was naar een locatie voor dit event. Ze informeerde of we onze showroom ter beschikking wilden stellen. Daar hebben we meteen ja op geantwoord”, zegt Veerle Van Mechgelen van LSB Blokhutten.

De deelnemende handelaars zijn: Marjolein Lingerie, LSB Blokhutten, Corner, Schoenen Noyens, Cock à Véro, Ford Garage Noyens, Make Me Over en El Boracho. Bezoekers zullen er niet alleen de nieuwe zomermode kunnen ontdekken, gepresenteerd door professionele modellen, maar ook de nieuwe Ford Mustang aanschouwen, een cocktail of glas wijn drinken en zich informeren over schoonheidsbehandelingen.

Eerste verkooppunt
LSB Blokhutten zelf presenteert het nieuwe tuinmeubelassortiment van Brafab. Ze zijn trouwens het eerste Belgische verkooppunt van deze Zweedse fabrikant. Veerle Van Mechgelen: “Het familiebedrijf is van oorsprong een sofafabrikant en dat merk je aan het zitcomfort. Hun collectie is zowel modern als divers. We zijn eind vorig jaar gaan kennismaken in Zweden en stelden vast dat ze dezelfde strategie hanteren als wij: kwaliteit bieden voor een goede prijs. We hadden meteen een goed gevoel bij hen. In de showroom hebben we een 40-tal sets van hen staan.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer