Nieuws Kempen Kasterlee krijgt zijn eigen Rotary-afdeling

Kasterlee krijgt zijn eigen Rotary-afdeling

Kasterlee krijgt zijn eigen Rotary-afdeling

rotary kasterleeOver een maand heeft Kasterlee zijn eigen Rotary-afdeling. Op 8 juni komt Gouverneur Emma Groenen de club officieel mee boven de doopvont houden. Steve Vansweevelt, die in Oud-Turnhout de fietsenzaak Veelo uitbaat, wordt straks voorzitter.

“Een 3-tal jaar geleden zijn we in Kasterlee gestart met de Rotaryclub E-Noord”, vertelt Steve Vansweevelt. “Zo’n E-club houdt in dat we wekelijks een online meeting doen en 1 keer per maand een fysieke samenkomst. Gaandeweg kwamen we erachter dat het moeilijk is om via de digitale weg echte banden te smeden. Daardoor haakte een aantal leden af. Met de resterende leden richten we nu een Rotary Club New Generation op, waarmee we elke 2 weken samenkomen. We doopten die Rotary Club Kasterlee.”

Sociale doelen dienen
Vansweevelt volgt op 1 juli Paul Van den Eynde op als voorzitter. Momenteel zijn er een 12-tal leden, maar dat aantal ziet hij graag doorgroeien naar 20 tot 25. Hij benadrukt dat ze geen concurrentie willen betekenen voor de Rotary-afdelingen in de omgeving. “We willen vooral sociale doelen dienen in Kasterlee en daar ook onze leden werven. Vorig jaar steunden we trouwens een project van De Mast in Kasterlee.”

Rotary Club Kasterlee houdt zijn 2-wekelijkse bijeenkomsten in hotel Den en Heuvel.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer