Nieuws Kempen Kempenaars bouwen Antwerpse winterbar

Kempenaars bouwen Antwerpse winterbar

Kempenaars bouwen Antwerpse winterbar

RIJKEVORSEL/TURNHOUT – Events Catering Bevers uit Rijkevorsel en Kollektiv Productions uit Turnhout hebben de handen in elkaar geslagen voor Bar Den, de Antwerpse winterbar op het Steenplein die opent op zaterdag 7 december.

Events Catering Bevers werd opgericht in 1974 en voorziet catering voor onder meer bedrijven en evenementen, waaronder zomerfestivals en sportmanifestaties. Kollektiv Productions deed de voorbije jaren ervaring op met het uitbaten van zomerbars in Turnhout en Beerse. “Er ontstond al snel chemie tussen beide partijen om dit project samen op te nemen”, zegt Sander Loots van Events Catering Bevers. “We waren heel trots dat we als winnaar van de gunning uit de bus zijn gekomen en we zijn vastbesloten om er iets moois van te maken.”

Het is het eerste jaar dat Stad Antwerpen de uitbating van de winterbar uit handen geeft. De bar heeft een centrale plaats op de kerstmarkt tussen het reuzenrad en het Steen. Er komt een grote overdekte schuur waarin kerstbomen, een kinderspeeltuin en dj’s voor de juiste kerstsfeer zorgen.

Op het menu staan onder meer Ofyr barbecuegerechten, handgemaakte pizza’s, ‘waffles on a stick’, lokale bieren en wintercocktails. “We organiseren tal van activiteiten voor de kinderen zoals circusworkshops, poppentheater en een schattentocht”, zeggen Mathias Baeten en Philippe Boermans van Kollektiv Productions. “Ook aan de volwassenen is gedacht: met Discobar A Moeder, Faisal en Nick Bril zullen de temperaturen tijdens het weekend aardig oplopen.”

Bar Den is open van zaterdag 7 december 2019 tot en met zondag 5 januari 2020.

Reageer op dit bericht

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer