Nieuws Kempen Kempenaars gaan nu ook in Limburg wit wassen

Kempenaars gaan nu ook in Limburg wit wassen

Kempenaars gaan nu ook in Limburg wit wassen

GEEL/HERENTALS/MOL – Best Wash, een Kempense keten van wassalons, heeft zopas een eerste vestiging in Limburg geopend. “Volgende jaar gaat de expansie gewoon verder”, zegt ondernemer Bart Vermeulen.

Best Wash heeft momenteel al wassalons in Geel, Herentals en Mol. “Een business die letterlijk goed draait”, vertelt Bart Vermeulen, die zelf van Kasterlee is. “Mensen komen vooral bij ons om grotere stuks te wassen, zoals donsdekens en slaapzakken. Ook na een vakantie is het hier heel druk, want onze klanten spenderen liever een paar uur in een wassalon dan thuis een hele dag bezig te zijn met hun eigen machine telkens opnieuw te vullen.”

Strippen
Met de opening van een salon in Beringen, treedt Best Wash voor het eerst buiten de Kempense grenzen. “Er deed zich een opportuniteit voor in Limburg, en daar zijn we opgesprongen”, aldus nog Bart Vermeulen. “Het gebouw werd eigenlijk volledig gestript en opnieuw ingericht volgens het concept van Best Wash. Dus met nieuwe, moderne machines, een centraal betaalsysteem, enzovoort.”

Potentieel
Met de vierde vestiging is de expansiedrang van Best Wash nog niet gestild. “Volgend jaar komt er minstens nog één extra salon bij”, weet de zaakvoerder. “Waar precies, daar zijn we nog niet uit. Er is nog op meerdere plaatsen voldoende groeipotentieel.” Wordt dus zeker vervolgd!

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer