Nieuws Kempen Kempense Delen-kantoor viert zijn vijfde verjaardag

Kempense Delen-kantoor viert zijn vijfde verjaardag

Kempense Delen-kantoor viert zijn vijfde verjaardag

In het najaar van 2017 opende Delen Private Bank een nieuw kantoor in de Kempen (Westerlo). Dit jaar viert de vestiging zijn vijfde verjaardag. Tijd om even poolshoogte te nemen bij Bart Menten, kantoorverantwoordelijke en directielid bij Delen Private Bank.

Groeiparcours in de regio

Het kantoor in de Kempen kadert in de strategie van Delen om regionale kantoren op te richten om de lokale klanten optimaal te ondersteunen. Maar ook de groei in de regio was bepalend voor de keuze van de vestiging.

“Door de groei in de regio besloten we een Delen-kantoor te openen dat centraal ligt ten opzichte van de Kempense kantoren van Bank Van Breda”, vertelt kantoorverantwoordelijke Bart Menten. “De samenwerking met onze zusterbank is een van de succesfactoren. Op amper vijf jaar tijd zijn we stevig gegroeid en is het beheerd vermogen sterk opgeklommen.”

Werken met en voor mensen van de Kempen

Het lokale karakter en de regionale kantoren maken deel uit van het succes van Delen Private Bank, en die persoonlijke aanpak wordt ook gesmaakt door de klanten in de Kempen. “De Kempense gemeenschap is heel close”, aldus Bart Menten. “De mensen kennen elkaar en netwerken heeft hier dan ook een belangrijke rol gespeeld. De regionale activiteiten en het werken met de lokale gemeenschap wordt enorm gewaardeerd door de klanten.”

Blik op de toekomst

De toekomstvisie is gericht op het verderzetten van de persoonlijke aanpak en de ondersteuning van de dynamische lokale gemeenschap. Maar ook voor het kantoor zelf zijn er groeiplannen. “We zijn gestart met twee personen in de regio en tellen vandaag een team van acht medewerkers. In onze uitvalsbasis in het businesscenter 4WINGS hebben we ruimte bijgehuurd om eind 2022 onze kantoorruimtes uit te breiden”, laat Bart Menten weten.

Delen Private Bank is gespecialiseerd in het beheer en de planning van vermogens. De bank telt in België ruim 460 medewerkers, verspreid over 14 kantoren. De Delen Groep is ook actief in de Benelux, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Eind 2021 bedroeg het totaal toevertrouwd vermogen 54,3 miljard euro (cijfer Groep Delen).

Delen Private Bank: Vermogensbeheer met gezond verstand.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.