Nieuws Kempen Kempense Elektromic breidt uit naar Hove

Kempense Elektromic breidt uit naar Hove

Kempense Elektromic breidt uit naar Hove

GEEL/HOVE – Na Geel, Herentals en Lier is er voortaan ook een Elektromic vestiging in Hove. Koen Michiels realiseerde er met Elektromic de overname van Elektro Sergeyssels. De vertrouwde gezichten Michel Sergeyssels, Cynthia Hadermann en Kurt Verdonck blijven actief in de vestiging in Hove.

Elektro Sergeyssels is sinds 1984 een gevestigde waarde in Hove en omgeving. Michel Sergeyssels en zijn vrouw Diane hebben de sector doorheen de jaren enorm zien veranderen. Daarbij hebben ze steeds kunnen inspelen op een veranderende markt, maar nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk.

“We zochten een oplossing om onze huidige klanten ook in de toekomst te kunnen blijven bedienen met een degelijke service en persoonlijk contact”, aldus Michel Sergeyssels. “Via onze gezamenlijke aankoopgroepering ben ik terechtgekomen bij Koen Michiels van Elektromic. Vermits het ook een familiebedrijf is met een gelijklopende visie en aanbod, was dit een logische keuze.”

“Met deze overname zijn we overtuigd dat we de best mogelijke oplossing kunnen bieden voor onze klanten en het personeel,” vervolgt Michel. “De dienstverlening wordt uitgebreid en ons aanbod is groter dan voorheen. Onze herstellingen aan huis blijven mogelijk en bestaande klanten behouden ook alle lopende garanties. Wij bieden nog steeds dezelfde deskundige ondersteuning en professioneel advies.”

Met deze overname breidt Elektromic groep uit tot 4 fysieke vestigingen in Geel, Herentals, Lier en Hove. Eerder werden ook elektro Helsen in Herentals, ZEB Computing in Bouwel en Elektro Willoqué in Lier overgenomen door Elektromic.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer