Nieuws Kempen Kempense exclusiviteiten op Alta Ripa in Style

Kempense exclusiviteiten op Alta Ripa in Style

Kempense exclusiviteiten op Alta Ripa in Style

alta ripa IIOp 24, 25 en 26 april vindt de derde editie plaats van Lifestylebeurs Alta Ripa in Style. De vorige editie dateert van twee jaar geleden. Voor deze uitgave ging feestzalencomplex Alta Ripa II uit Oud-Turnhout een samenwerking aan met De Heuvel Uitgeverij uit Arendonk.

De beurs brengt een 35-tal Kempense standhouders samen die zich situeren in het luxe segment. “De beurs komt er op vraag van een aantal standhouders”, legt Dorothee Geenen van Alta Ripa II uit. “Ze stelden vast dat er in de Kempen geen dergelijke beurs was en vroegen ons om die te organiseren.” Standhouders zijn bijvoorbeeld Hanolux, Hifi Center, Juwelier Luyten, Kempense Golf Club, Royal Botania, Van Houdt Kempen, enz. “Allemaal bekende ondernemingen uit de Kempen, aangevuld met enkele zaken van net over de Nederlandse grens”, weet Geenen.

Alta Ripa in Style hoeft niet meteen de grote massa te lokken maar richt zich tot een selectief publiek. “De standhouders hebben vrijkaarten en geven die aan hun klanten. Op die manier nodigen zij hun eigen klanten uit om kennis te maken met de andere zaken”, legt Dorothee Geenen uit. Wie zo’n kaart krijgt, wordt gevraagd om door te geven op welke dag hij komt zodat de organisatie het aantal bezoekers kan inschatten. De toegang aan de kassa bedraagt 12 euro. De twee vorige edities lokte de beurs telkens zo’n 5.000 bezoekers.

Fashion Day
Vrijdag 24 april is het Fashion Day, die zich voornamelijk richt op een vrouwelijk publiek. Die dag zullen er extra standhouders aanwezig zijn. Zij zorgen voor nog meer variatie en inspiratie.

Voor Alta Ripa II is dit een mooie gelegenheid om het grote publiek te laten kennismaken met hun feestzalencomplex. “Wij organiseren exclusieve huwelijks- en bedrijfsfeesten en dus sluit zo’n beurs mooi aan”, aldus Dorothee Geenen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer