Nieuws Kempen Kempense golfclubs zetten schouders onder Start to Golf

Kempense golfclubs zetten schouders onder Start to Golf

Kempense golfclubs zetten schouders onder Start to Golf

witbosMet de actie Start to Golf wil de Vlaamse golfsportvereniging zoveel mogelijk mensen aan het golfen krijgen. Zondag 10 april vinden verspreid over heel Vlaanderen golfinitiaties plaats. In de Kempen nemen 5 golfclubs deel: Nuclea en Kempense Golf Club in Mol, Taxandria in Turnhout, Lillse Golfclub in Lille en Witbos in Noorderwijk.

“Op jaarbasis zijn er voor ons twee grote intakemomenten”, zegt Jan Caers van Golfclub Witbos. “Dat is deze start to golf-dag en in september, wanneer onze leden vrienden en kennissen mogen uitnodigen. Tijdens zo’n start to golf-dag mogen we jaarlijks zo’n 150 mensen verwelkomen. 40 tot 50 daarvan stromen door naar een vervolgcursus.” Ter gelegenheid van Start to Golf neemt Witbos zijn nieuwe speeltuin en de uitbreiding van het terras in gebruik. “Ook wie niet is aangesloten, is bij ons welkom om iets te komen drinken of eten”, benadrukt Jan Caers. “We noemen onszelf niet voor niks de gezelligste golfclub van Vlaanderen.”

Olympisch jaar
2016 is een bijzonder jaar voor de internationale golfsport. Na meer dan een eeuw staat golf in Rio opnieuw op het Olympisch programma. Of er Belgen aan de afslag komen, is nog de vraag. Zij moeten zich eerst kwalificeren bij de beste van de wereld. Alleszins wil de VVG de afstand naar Rio, die 9.429 km bedraagt, overbruggen met de slagen van alle deelnemers aan het Start to Golf-programma.

Om deel te nemen aan de gratis golfinitiaties op 10 april schrijf je je op voorhand in via deze weg.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer