Nieuws Kempen Kempense ondernemers ruimen zwerfvuil op

Kempense ondernemers ruimen zwerfvuil op

Kempense ondernemers ruimen zwerfvuil op

Ook het managementteam van Smet Jet in Oevel nam deel aan de opruimactie.

Ook het managementteam van Smet Jet in Oevel nam deel aan de opruimactie.

Vanmorgen tussen 10 en 11 uur hebben Kempense ondernemers massaal zwerfvuil verzameld. Aan de actie van Voka-Kempen, IOK Afvalbeheer, IOK en de gemeentebesturen namen in totaal 109 bedrijven deel, gevestigd op 36 bedrijvenzones. Ze vaardigden samen 260 medewerkers af. Een succes, verklaren de initiatiefnemers en ze willen de actie jaarlijks herhalen.

Johan Leysen, voorzitter IOK en IOK Afvalbeheer: “Met de actie willen we vooral betrokkenheid creëren. Door zelf de handen uit de mouwen te steken, verhoogt het verantwoordelijkheidsgevoel van de medewerkers en ondernemers.”

Na de actie werden bermbordjes geplaatst bij de deelnemende bedrijven met als opschrift ‘Net opgeruimd, hou jij het proper? Bedankt, de Kempense ondernemers’. Op deze manier laten die hun engagement blijken en vragen ze respect bij klanten, leveranciers en werknemers.

Bewustwording
Ronny Van Broekhoven, voorzitter Voka-Kempen en site manager AGC Glass Europe in Mol: “Propere en verzorgde bedrijventerreinen vergroten niet enkel de uitstraling en aantrekkingskracht van onze Kempense bedrijventerreinen. Zaken doen verloopt nu eenmaal vlotter in een mooie, aantrekkelijke omgeving. Daarom ook een warme oproep tot bewustwording en om samen zorg te dragen voor onze mooie Kempense industrieterreinen.”

Smet Jet in Oevel was 1 van de deelnemende bedrijven. “Normaal staan wij in voor de industriële reiniging van installaties, maar de properheid van onze omgeving vinden wij ook belangrijk. Iedereen stoort zich wel eens aan het zwerfafval dat zich overal verspreidt. Daarom vinden we dat we dit mooie initiatief moeten steunen”, meldt Koen Goyvaerts, managing director Smet Jet Belgium.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer