Nieuws Kempen Kempense restaurants behouden Michelin-ster

Kempense restaurants behouden Michelin-ster

Kempense restaurants behouden Michelin-ster

KEMPEN – De editie 2020 van de culinaire Michelingids is voorgesteld en die brengt voor de Kempen geen wijzigingen. De vier restaurants die al één Michelinster hadden, behouden die ook.

In onze regio hadden La Belle in Geel, Hof Ter Hulst in Hulshout, De Pastorie in Lichtaart (Kasterlee) en Colette in Westerlo al één Michelinster. Achter hun naam blijft een ster prijken.

Peter Vangenechten, chef van La Belle, is fier dat zijn restaurant zijn ster behoudt. “Wat ik enorm apprecieer, is het mooie commentaarstuk in de gids”, vertelt Chef Peter Vangenechten. “Het feit dat La Belle omschreven wordt als een mooi internationaal verhaal op het Kempens platteland is een serieuze opsteker voor mezelf en voor mijn team.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Mol
Mol

Cosy in de Corbiestraat

Vanaf begin mei tot en met eind oktober tovert het Molse gemeentebestuur de verkeersvrije Corbiestraat om tot Cosy Corbie. In… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer