Nieuws Kempen Kempense topsommelier opent wijnbar in Antwerpen

Kempense topsommelier opent wijnbar in Antwerpen

Kempense topsommelier opent wijnbar in Antwerpen

wijnbarSepideh Sedaghatnia opent eind april een wijnbar annex bistro in Antwerpen. De Iraanse, die als kind met haar ouders in Kasterlee kwam wonen, startte haar carrière als sommelier in enkele Kempense horecazaken, vooraleer ze onder de vleugels van Viki Geunes in restauarant ’t Zilte in Antwerpen terechtkwam. In 2013 riep Gaultmillau haar uit tot sommelier van het jaar.

“Ik heb lange tijd gezocht naar een pand voor een wijnbar”, vertelt ze. “Dat heb ik nu gevonden. Volgende week starten de verbouwingswerken en dan hopen we eind april te kunnen openen.” Naast wijn proeven zullen de klanten er ook kleine gerechtjes kunnen eten. Bevalt je een wijn, dan kan je die ook kopen om mee naar huis te nemen.

Druk voorjaar
Binnenkort starten opnieuw de opnames van Mijn Pop-uprestaurant!, waarin ze jurylid is. En in dezelfde maand als de opening van haar wijnbar verschijnt haar boek 69 dingen die je altijd al wilde weten over wijn, uitgegeven bij Lannoo. “Daarmee wil ik wijn toegankelijk maken”, zegt ze. “Ik wil mensen helpen proeven en tips meegeven zodat je een verrassende keuze kunt maken voor je gasten.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer