Nieuws Kempen Kempense ziekenhuizen krijgen oorkonde

Kempense ziekenhuizen krijgen oorkonde

Kempense ziekenhuizen krijgen oorkonde

Foto: GVA

Foto: GVA

De ziekenhuizen van Herentals en Turnhout hebben van het Vlaams Patiëntenplatform (VPP) de oorkonde gekregen voor de kwaliteit van hun dienstverlening en de manier waarop ze die meedelen aan patiënten.

Het VPP reikte als koepel van meer dan honderd patiëntenverenigingen in Vlaanderen voor de tweede keer oorkondes uit aan ziekenhuizen die deelnemen aan het kwaliteitsindicatorenproject. Van de zeven beloonde ziekenhuizen uit de provincie komen er twee uit onze regio: het AZ Herentals en het AZ Turnhout.

De oorkonde werd hen uitgereikt omdat ze speciaal werk maken van het meten van de ervaringen van patiënten. Een tweede beoordeeld element is de manier waarop de websites van de ziekenhuizen gerichte informatie voor de patiënten aanbieden. (Hans Otten)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Geel, Herentals
Geel

7 faillissementen in de regio

De ondernemingsrechtbank van Turnhout heeft zich ook deze dinsdag gebogen over de faillissementen. Op de lijst staan 7 bedrijven die… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer