Nieuws Kempen Kempisch vrijetijdsaanbod gebundeld op website

Kempisch vrijetijdsaanbod gebundeld op website

Het spellenpakket van Bistro Tilo (Foto: Facebook)

Kempisch vrijetijdsaanbod gebundeld op website

Op de nieuwe website www.corona-uitjes.be vind je inspiratie voor coronaproof plezier met eten en drinken dicht bij huis. Initiatiefnemer Bert Geuens baat in Retie Bistro Tilo uit, maar moet intussen al 4 maanden de deuren gesloten houden.

“Niet alleen voor ons is de sluiting moeilijk, maar ook voor andere mensen en hun kinderen. Voor hen is het lastig om leuke dingen te blijven vinden, aangezien de horeca nog gesloten is, reisjes niet mogen, en cinema of subtropische zwembaden dicht blijven. Sinds november organiseren mijn vrouw en ik al take-awayconcepten, zoals een wandelarrangement in de Retiese bossen, met verse appeltaart en koffie.”

Geuens en zijn vrouw kwamen op het idee om een website te maken waar je allerlei tips kan vinden om te doen tijdens de coronaperiode. “Je vindt er allemaal lokale activiteiten die je coronaproof en met je eigen bubbel kan doen. Dat gaat van fiets- of wandelarrangementen naar het huren van een hottub, van pakketten voor een wijndegustatie of picknickpakketten. En waarom geen quiz via Zoom? Alles is mogelijk.”

Je kan zelfs een cocktail- of mocktailarrangement boeken met online DJ-sets van DJ Frank en DJ Prosit. “We zorgen voor versnaperingen, drank, muziek en attributen. Je kan dan online feesten met vrienden aan je smart-tv of computer.”

Verschillende Kempische ondernemers sprongen mee op de kar, zoals Kempendrinks in Arendonk, Wijnen Jacobs uit Lille, ’t Wellnesshuis in Mol en DJ Prosit. “Collega-ondernemers die willen, kunnen hun aanbod ook presenteren via de website. Zo kunnen we elkaar steunen in deze tijden.”

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Kempen
Kempen

Wie koopt de Reflex of de Cobra?

Er komt een nieuwe en exclusieve Monopoly-uitgave: Monopoly Discotheken. Op het bord is er plaats voor 22 legendarische discotheken uit het… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Kempen
Kempen

Wie koopt de Reflex of de Cobra?

Er komt een nieuwe en exclusieve Monopoly-uitgave: Monopoly Discotheken. Op het bord is er plaats voor 22 legendarische discotheken uit het… Lees meer

Geel, Lille
Geel

4 faillissementen in de Kempen

De Rechtbank van Koophandel in Turnhout heeft deze week 4 faillisementen uitgesproken. Schuldeisers kunnen binnen de termijn van 30 dagen… Lees meer