kenis share Vlnr: Boyd Driesen, Joren Van Tendeloo, Stijn Bastiaens, Marc Boogers, Jef Van Eyck , Dennis Obbels. Foto: Kenis

Kenis Share (Groep Kenis) en Stad Turnhout lanceren samen acht elektrische deelwagens

Kenis Share van Groep Kenis en Stad Turnhout bieden nu samen een nieuwe duurzame mobiliteitsoplossing aan. Voortaan staan acht elektrische deelwagens ter beschikking van de inwoners.

Voor Kenis Share is dit, na de integratie van het autodeelplatform in Vorselaar, Zoersel, Berlaar, Merksplas, Wuustwezel, Oud-Turnhout en binnenkort ook Vosselaar, een volgende stap in de juiste richting samen met Stad Turnhout. “We zijn enorm blij dat het lokale bestuur kiest voor een samenwerking met een lokale partner. Er volgen op korte termijn zeker nog nieuwe locaties.” zegt Stijn Bastiaens, sales manager van Groep Kenis.

“Met deze acht nieuwe wagens verdubbelen we het huidige aantal deelwagens in Turnhout”, weet Marc Boogers, schepen van Mobiliteit. “Dat we acht deelwagens plaatsen, die bovendien elektrisch zijn, is een goede zaak voor onze stad en voor onze inwoners.”

“Deelmobiliteit in de Kempen en dan nog elektrisch ook, dat kunnen we als Campina Energie alleen maar aanmoedigen”, stelt Dennis Obbels, business developer bij Campina Energie. In ruil voor ondersteuning van het project biedt Kenis Share aan Campina Energie-vennoten nu ook een exclusieve korting van 45% op het uurtarief van hun elektrische deelwagens.