Nieuws Kempen Kersvers Digimedio is nu al Gold Partner van Odoo

Kersvers Digimedio is nu al Gold Partner van Odoo

Kersvers Digimedio is nu al Gold Partner van Odoo

MALLE – Comitor en Innomedio, beide digitale experts uit Malle, hebben de handen in elkaar geslagen voor Digimedio. De nagelnieuwe ERP-specialist haalde onmiddellijk het Gold Partner label binnen van het Belgische Odoo.

Comitor werd in 2003 opgericht door Jan Huybrechts en Dieter Vernimmen. Zij begeleiden en ondersteunen KMO’s van 5 tot 250 medewerkers in hun digitale transformatie. Comitor is Latijn voor ondersteuning maar ook een anagram voor communicatie, IT en organisatie. In 2012 richtte Jens Joosen ook in Malle Innomedio op, expert op het vlak van websites, webshops en marketing. Dit jaar begonnen de sectorgenoten samen te werken onder de naam Digimedio.

Digimedio biedt ERP of Enterprise Resource Planning aan, software die alle processen binnen een bedrijf ondersteunt. “We gaan met onze klanten in gesprek om hun behoeften in kaart te brengen en te controleren of onze voorgestelde oplossingen overeen stemmen met hun bedrijfsstrategie. We implementeren alleen wat we eerst uitgebreid getest hebben, zodat we een optimale efficiëntie kunnen garanderen.”

Een van de belangrijkste ERP-spelers wereldwijd is het Belgische Odoo. Digimedio werd recent uitgeroepen tot Odoo Gold Partner. Dat betekent onder meer dat ze minimum 150 nieuwe gebruikers per jaar aansluiten bij Odoo met een retentiepercentage van minimum 80%. Digimedio slaagde er zelfs in meer dan 90% van haar klanten aan Odoo te binden. “Je krijgt zoveel positieve feedback van de klanten wanneer ze voelen en zien hoeveel van hun dagelijkse taken we kunnen automatiseren”, reageert Tony Crols, business analyst bij Digimedio.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.