Foto: Payroll Masters

Kesselse start-up Payroll Masters wil bedrijven ontzorgen

KESSEL – De start-up Payroll Masters biedt een alternatief voor het tekort aan payrollmedewerkers. Een bedrijf kan voor korte of lange periode een beroep doen op een consultant, die de firma ontzorgt op vlak van payroll en HR-administratie.

Begin februari sloegen Ilse Demarbaix en Veerle Van de Paer de handen in elkaar en richtten ze Payroll Masters op. “De functie van payrollmedewerker staat op de lijst van knelpuntberoepen en wij bieden een alternatief”, luidt het. “Als klant doe je beroep op een consultant, vast in dienst van Payroll Masters, die je ontzorgt op vlak van payroll en HR-administratie. Dit kan voor korte of lange periode, vanaf één dag per week tot voltijds.”

Potentiële klanten kunnen uit alle sectoren komen. “We denken aan bedrijven die nood hebben aan een tijdelijke vervanging, maar bijvoorbeeld ook aan een bedrijven die enorm aan het groeien zijn. Meer medewerkers betekent meer tijd die nodig is voor de payroll en personeelsadministratie. Misschien net niet voldoende om iemand voltijds in dienst te nemen, maar wel teveel om het er zelf bij te doen.”

De ambitie van Veerle Van de Paer en Ilse Demarbaix is groot. Het team van vier consultants wordt binnenkort uitgebreid met twee nieuwe collega’s en tegen eind 2023 wordt gemikt op een team met tien consultants.

Info: http://www.payroll-masters.be