Nieuws Kempen K&F en VG Technieken willen groeien onder hetzelfde dak

K&F en VG Technieken willen groeien onder hetzelfde dak

K&F en VG Technieken willen groeien onder hetzelfde dak

K&F Electro-Techniek dat gevestigd is in Olen en Van Genechten Technieken uit Herselt bundelen hun krachten om samen sterker te staan in de toekomst. Doel is om de markt van de industriële elektriciteitswerken, zowel op het vlak van nieuwbouw, renovatie als uitbreiding, nog meer performant te benaderen en verdere groei te stimuleren. Ze zullen zich binnenkort samen in hetzelfde pand  in Olen vestigen, en ze plannen een verdubbeling van het aantal medewerkers.

“VG Technieken heeft heel interessante contacten in de bedrijfswereld, terwijl K&F sterker staat in de sector van de openbare aanbestedingen zoals ziekenhuizen, scholen en rusthuizen.  Dankzij de back-office van K&F, krijgt VG Technieken de kans verder door te groeien,” zegt David Van Genechten, huidig zaakvoerder van VG Technieken. Zowel K&F Electro-Techniek als Van Genechten Technieken zullen in eerste instantie onder hun eigen naam verder blijven werken.

“Momenteel hebben we een jong en dynamische team met zo’n dertigtal mensen die voor ons werken. Op korte termijn willen we verder groeien, dus extra enthousiaste mensen zijn steeds welkom,” vertelt Kris Haelen, oorspronkelijk oprichter van K&F en nog steeds aan boord. “Wij zullen ons ook in de toekomst blijven toeleggen op  industriële elektriciteitswerken, datatransmissie, brand- en inbraakdetectie, zorgsystemen en toegangscontrole.”

Huidig zaakvoerder Ynse Van den Broeck vult het aan: “Om onze ambitie kracht bij te zetten, nemen we binnenkort ook het industriepand van onze buren in Olen in gebruik. Zo hebben we extra ruimte om onze verdere groei te bestendigen en kunnen beide bedrijven zich ontwikkelen vanop dezelfde locatie. We hebben dan 750m² kantoorruimte en 2000m² magazijn en atelierruimte om aan al onze noden te beantwoorden. Dankzij deze samenwerking en het extra bedrijfsgebouw zijn we gewapend voor de toekomst.”

Waar Kris en David zich zullen toeleggen op de operationele taken van beide firma’s, zal Ynse zich focussen op de stragische. “Door niet alleen in bakstenen te investeren, maar ook in menselijk kapitaal staan we voor een fantastische uitdaging met als doelstelling op korte termijn de omzet en het aantal medewerkers te verdubbelen.”

Reageer op dit bericht

Reacties

Louis G. 2021-04-21 23:09:16

Veel succes Ynse en Co !!

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer