Nieuws Kempen KineMotion opent derde praktijk in Basic-Fit Turnhout

KineMotion opent derde praktijk in Basic-Fit Turnhout

KineMotion opent derde praktijk in Basic-Fit Turnhout

TURNHOUT – Kinesistenpraktijk KineMotion opent een nieuwe praktijk aan de Steenweg op Gierle in Turnhout. In die nieuwe praktijk, die verbonden is aan fitnesscentrum Basic-Fit, worden algemene kinesitherapie, post-operatieve revalidaties, sportkinesitherapie en manuele therapie aangeboden.

Kinesist Hans Minnen ging in 1991 van start met zijn praktijk aan de Kempenlaan in Turnhout.Die werd al snel populair bij zowel sporters als niet-sporters. Ondertussen wordt KineMotion beheerd door zowel Hans Minnen als kinesiste Claire Avonds.

Tot voor kort waren er twee vestigingen, een aan de Kempenlaan en een aan de Brugstraat, bij i-fitness. Daar is nu dus een derde bijgekomen aan de Steenweg op Gierle. De nieuwe praktijk, die verbonden is aan Basic-Fit, wordt verder uitgebouwd door kinesiste Ann Denissen en kinesist Mathias Verreyt. De praktijk in Basic-Fit is toegankelijk voor iedereen, ook zonder een abonnement bij de fitnessclub. “Alle apparatuur en fitnesstoestellen staan er tot onze beschikking waardoor KineMotion een kwalitatieve, actieve revalidatie kan garanderen”, aldus Hans Minnen.

Een persoonlijke aanpak op maat van de patiënt, met aandacht voor wetenschappelijke evidentie, vormt de hoeksteen van KineMotion. Om steeds een behandeling op maat van elk individu te kunnen voorzien, besloot KineMotion om zijn praktijk op te splitsen en naar drie locaties over te gaan. Zo is er steeds aangepaste infrastructuur beschikbaar, voor iedere patiënt.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer