Foto: Kineworks

Kineworks kondigt samenwerking Tom Mertens aan voor begeleiding Vlaamse Schaatsunie

Kineworks, een toonaangevende praktijk op het gebied van (top)sportrevalidatie en -prestatie, is verheugd om een nieuw topsportproject voor Tom Mertens aan te kondigen. Tom Mertens gaat aan de slag als fulltime begeleider bij de Vlaamse Schaatsunie.

De samenwerking met de Vlaamse Schaatsunie heeft als doel het begeleiden van het shorttrackteam richting de Olympische Winterspelen van Milaan in 2026. Met zijn diepgaande kennis en ervaring zal Tom Mertens een waardevolle aanwinst zijn voor de Vlaamse Schaatsunie. Zijn expertise op het gebied van sportrevalidatie en -prestatie zal van onschatbare waarde zijn bij het begeleiden van de atleten naar hun topprestaties. Tom's persoonlijke drijfveer om atleten te begeleiden naar Olympische medailles maakt deze samenwerking des te waardevoller en unieker in de Belgische sportwereld.

Gezien de intense integratie binnen de topsportwerking zal Tom's rol als therapeut bij Kineworks gelimiteerd worden tot elitesporttherapeut en zal hij optreden als revalidatieexpert voor advisering en consulting. "We zijn enorm trots om samen te werken met Tom Mertens", aldus Joppe Vermeulen, mede-oprichter van Kineworks. "Zijn expertise en trackrecord in het begeleiden van topsporters spreken voor zich. We geloven dat zijn bijdrage aan de Vlaamse Schaatsunie van onschatbare waarde zal zijn. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en wensen Tom en het team veel succes op weg naar de Olympische Winterspelen van Milaan 2026."