Kiwa Twintag Foto: Kiwa-Twintag

Kiwa en Twintag tranformeren asset safety management via Digi-Tags

TIC-leider Kiwa en dataplatform Twintag gaan een wereldwijd partnership aan om samen asset safety management te transformeren via Digi-Tags.

Digi-Tags is een revolutionaire tool voor asset safety management. Deze oplossing werd speciaal ontwikkeld om bedrijven in staat te stellen hun veiligheidsprotocollen en operationele efficiëntie te verbeteren.

Eric Laan, digital lead bij Kiwa legt uit: "De Digi-Tags oplossing werd ontwikkeld in samenwerking met datatech innovator Twintag, en is op maat gemaakt voor de Testing, Inspectie, en Certificering (TIC) sector. Het dient als centraal platform voor het integreren van verschillende soorten inspectiegegevens, en brengt efficiëntie en gebruiksgemak in de wereld van asset safety management."

"Dit wereldwijde partnerschap maakt deel uit van onze bredere digitale strategie," bevestigt Luc Leroy, CEO van Kiwa. "Niet alleen breiden we het Digi-Tags-aanbod uit naar andere geografische regio's, we blijven ook nieuwe digitale diensten creëren die inzicht en duidelijkheid geven in producten die door Kiwa zijn getest en gecertificeerd."

Belangrijke mijlpaal

"We zijn verheugd om onze Digi-Tags samenwerking met Kiwa te kunnen versnellen", stelt Alexander Carpentier, CEO van Twintag. "Dit partnerschap is een belangrijke mijlpaal omdat we het beheer van veiligheidsmiddelen in verschillende industrieën hervormen door de innovatieve digitale tagging technologie van Twintag te combineren met de expertise van Kiwa op het gebied van veiligheid en naleving."

"Digi-Tags introduceert een belangrijke vooruitgang in asset management", zegt Jonas Van hove, Global Program Manager Digi-Tags. "Door een unieke digitale ID toe te kennen aan elk bedrijfsasset, maakt Digi-Tags het eenvoudiger om een bedrijfsmiddel van begin tot eind te beheren. Door gegevens te analyseren levert onze applicatie sneller en efficiënter inzichten op dan traditionele oplossingen."