Nieuws Kempen Kjell Spruyt krijgt internationale functie bij netwerkorganisatie

Kjell Spruyt krijgt internationale functie bij netwerkorganisatie

Delegatie van JCI Lier met uiterst rechts Kjell Spruyt en derde van rechts Pepijn Palmans.

Kjell Spruyt krijgt internationale functie bij netwerkorganisatie

GROBBENDONK/LIER – Kjell Spruyt, actife bij Netropolix in Grobbendonk en lid van JCI Lier, is op het JCI Wereldcongres in Tallinn verkozen tot lid van de internationale commissie voor digitale transformatie. “Deze commissie wordt cruciaal voor de toekomst van de vormingsbeweging wereldwijd.”

“Dit team wordt belangrijk voor de toekomst en de groei van JCI. De wereld wordt steeds digitaler. Ook wij moeten als vormingsbeweging nadenken over hoe we voortdurend kunnen blijven innoveren”, zegt Spruyt.

Kjell, afkomstig uit Heist-op-den-Berg, is professioneel actief als vennoot en salesmanager bij de Kempense IT-firma Netropolix. Sinds 2013 is hij lid van JCI Lier en hij nam er diverse functies op, tot het voorzitterschap toe.

Spruyt organiseerde tevens de trip van de Belgische delegatie naar dit wereldcongres, met een knappe 68 deelnemers.

“Ik ben bijzonder trots op de internationale functie van Kjell”, reageert Pepijn Palmans, voorzitter van JCI Belgium. “Deze erkenning bewijst met wat voor een sterke delegatie we in Tallinn aanwezig waren.”

Het JCI wereldcongres is de grootste conferentie die ooit in Estland werd georganiseerd. Van 4 tot 8 november kwamen duizenden bezoekers vanuit meer dan 100 landen naar Tallinn voor dit congres, gericht op leider- en ondernemerschap.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer