Nieuws Kempen Klare kijk van topondernemers op coronacrisis in boek

Klare kijk van topondernemers op coronacrisis in boek

Karel Cambien

Klare kijk van topondernemers op coronacrisis in boek

Wat denken topondernemers over de coronacrisis? Wat is de impact op hun bedrijf en welke gevolgen zal de economie dragen? Onze collega van Made in West-Vlaanderen verzamelde in zijn regio 25 uitvoerige getuigenissen van gekende topfiguren als Michèle Sioen, Jean Van Marcke, Christophe Desimpel, Paul Renson en Christian Dumolin. Het zijn stuk voor stuk inspirerende verhalen, die evengoed in onze regio herkenbaar en inspirerend zijn.

Journalist Karel Cambien heeft de interviews, die werden gepubliceerd op Made in West-Vlaanderen, nu ook gebundeld in een boekje: “De klare kijk op corona van West-Vlaamse topondernemers.” Wie het wil bestellen (17,5 euro) kan gewoon doorklikken op deze link. Leveringen gebeuren tussen 25 mei en 5 juni. Een deel van de opbrengst wordt geschonken aan een goed doel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.