Nieuws Kempen KNK Horeca verdeelt exclusief Manetti-koffie

KNK Horeca verdeelt exclusief Manetti-koffie

KNK Horeca verdeelt exclusief Manetti-koffie

manettiKNK Horeca uit Gierle heeft de exclusieve invoerrechten verworven voor Vlaanderen en Brussel van het Italiaanse koffiemerk Manetti. Nu ja, Italiaans. De koffie wordt wel gebrand in Nederland, maar dat gebeurt volgens het recept van de stichter die een koffiehuis uitbaatte in Venetië. “Zijn kleinkinderen zijn terug met de koffie begonnen”, legt Koen Wouters uit, zaakvoerder van KNK Horeca. “Ik heb toevallig Paul Manetti in Antwerpen ontmoet, een kleinzoon die in Nederland woont. We zijn beginnen babbelen en daaruit is deze overeenkomst voortgekomen.”

Wouters heeft vroeger nog gewerkt bij Sas Koffie en Rode Pelikaan en kent dus wel wat van koffie. Al 15 jaar runt hij de horecagroothandel KNK Horeca. Daarmee levert hij koekjes, noten, papierwaren, enz. aan horecazaken. Die koekjes, sponge cakes, kroepoek en dergelijke zijn trouwens afkomstig van Didess uit Gierle, een topfabrikant. “Koffie vormt een mooie aanvulling op ons assortiment”, zegt hij. “Niet alleen is de koffie erg lekker, het concept ziet er geweldig uit met leuke tasjes en blikken om de koffie te bewaren.” Tegelijk verdeelt het bedrijf nu ook exclusief de Rocket-koffiemachines, die door Manetti zijn geprefereerd. “Die worden met de hand vervaardigd in Milaan en zijn van de beste kwaliteit”, aldus Wouters.

Eerste reacties
De eerste reacties zijn volgens de zaakvoerder lovend. “We krijgen echt zeer goede reacties. Drie horecazaken serveren onze koffie al en we zijn nog in gesprek met enkele mooie referenties in de Kempen.” Die zaken zijn De Brouwketel in Lille, La Vita è Bella in Geel en Bar/Resto in Lier. KNK Horeca is vooral actief in de provincie Antwerpen en in de grensgebieden.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer