Nieuws Kempen Koen Vanlommel nieuwe voorzitter Ontbijtclub Kempen

Koen Vanlommel nieuwe voorzitter Ontbijtclub Kempen

Koen Vanlommel nieuwe voorzitter Ontbijtclub Kempen

Koen Vanlommel, ceo van Netropolix volgt Michel Sollie op als voorzitter van Ontbijclub Kempen, waar ondernemers uit de regio mekaar ontmoeten. De Ontbijtclub staat ook nog open voor nieuwe leden.

In september is het nieuwe werkingsjaar gestart van de Ontbijtclub Kempen. Dit is een actieve club van eigenaars-ondernemers in de Kempen die zowel het kapitaal als de leiding van hun bedrijf in handen hebben, maar vooral een uitgesproken passie voelen om te ondernemen. Door interessante bedrijfsbezoeken bij collega-ondernemers en met de inzichten van inspirerende experten/sprekers groeien ze nog verder als ondernemer. Eén keer per maand komt de ontbijtclub samen, van 07.454u tot 10u. Dat gebeurt ofwel bij Link21 in Herentals, ofwel op verplaatsing bij een collega-ondernemer.

Koen Vanlommel

Voor het nieuwe werkingsjaar zijn er ook enkele wijzigingen gebeurd in het bestuur. Zo werd Koen Vanlommel, CEO van IT-bedrijf Netropolix, voorzitter van de ontbijtclub en volgt hij hiermee Michel Sollie op. Daarnaast hoopt de Ontbijtclub enthousiaste nieuwe leden te vinden.

Om lid te worden, moet je wel eigenaar of vennoot zijn van een bedrijf, minstens 5 voltijdse werknemers in dienst hebben en een positieve meerwaarde kunnen bieden in de club aan de collega-ondernemers. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.