Nieuws Kempen Kollektiv Productions opent Bar Basil in Gierle en Bar Fizz in Turnhout

Kollektiv Productions opent Bar Basil in Gierle en Bar Fizz in Turnhout

Kollektiv Productions opent Bar Basil in Gierle en Bar Fizz in Turnhout

GIERLE/TURNHOUT – Kollektiv Productions opent in mei een nieuwe zomerbar: Bar Basil in Gierle. Het is een samenwerking met het gemeentebestuur en lokale verenigingen. Bar Basil zal ook te huur zijn als eventlocatie voor trouwfeesten of andere festiviteiten. En er zijn nog plannen. Eind maart opent Kollektiv Productions een coctailbar en restaurant aan het Zegeplein in Turnhout: BarFizz.

Op woensdag 20 mei opent de pop-upzomerbar op de Poeyelheide in Gierle (Lille) tegenover de voetbalterreinen van FC Gierle. Het gemeentebestuur van Lille heeft de concessie voor de pop-up zomerbar voor vier zomers verleend aan Kollektiv Productions. Deze uitbater stond de voorbije 6 jaar ook al  in voor de Panorama Zomerbar in Turnhout. Andere projecten waren Bar5 in Beerse en de winterbar Bar Den op het Steenplein in Antwerpen. Kollektiv heeft trouwens een nieuwe overeenkomst met Antwerpen om Bar Den ook volgende winter weer daar te plaatsen.

Diezelfde mobiele schuur van 310 vierkante meter verhuist nu naar Gierle om er als zomerbar dienst te doen als Bar Basil. De locatie zal ook te huur zijn. Naast bedrijfs- en privéfeesten is het ook mogelijk om in Bar Basil een trouwfeest te organiseren.

Bar Fizz

Het is duidelijk dat Kollektiv Productions niet om een project meer of minder verlegen zit. De onderneming baat op de Turnhoutse Grote Markt ook al Café depot uit en op 26 maart is er nog een nieuw project. “We zijn bezig met de laatste voorbereidingen voor een cocktailbar en restaurant”, licht Steff Hesbeens toe van Kollektiv Productions. “Die komt aan het Zegeplein in Turnhout. De naam wordt Bar Fizz, een verwijzing naar de bekende cocktail Gin Fizz.”

Bar Fizz opent op 26 maart aan Zegeplein 14 in Turnhout, het pand waar tot voor enkele jaren Discotheek Club Pike was gevestigd.

foto: Google

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Mol
Mol

Cosy in de Corbiestraat

Vanaf begin mei tot en met eind oktober tovert het Molse gemeentebestuur de verkeersvrije Corbiestraat om tot Cosy Corbie. In… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.