Nieuws Kempen Kommaf opent kantoor in Kasterlee

Kommaf opent kantoor in Kasterlee

V.l.n.r. Liesbeth Wachters, Emma Liekens en Laura Thijs

Kommaf opent kantoor in Kasterlee

HERENTALS / KASTERLEE – ‘Kommaf’, in 2017 opgericht als eenmanszaak van Emma Liekens is flink gegroeid. Het bedrijf, dat is gespecialiseerd in social media marketing en content creatie, telt sinds maart twee medewerkers en heeft een nieuw kantoor in Kasterlee.

“Het verhuizen naar een eigen kantoorruimte was een logische stap”, vertelt de Kempense onderneemster. “Door de groei van het team, was het noodzakelijk om uit te kijken naar een grotere ruimte.”

Die vond de zaakvoerster naast het Argenta kantoor in Kasterlee. “De nabijheid van heel wat klanten als IJsboerke, Groep Kenis, Albert Heijn Peeters-Govers, Délidis, samen met de aansluiting met de E34 en Noord-Zuid-verbinding Kempen, maakt de locatie heel interessant. De knoop was daarom snel doorgehakt en twee weken later namen we al onze intrek.”

Met de aanwerving van Laura Thijs en de verhuis, miste Kommaf de start van 2020 niet. “We willen blijvend inzetten op specialisatie. De evoluties binnen de markt vragen af en toe om snel te schakelen.”

Ook in het aantal projecten zat Kommaf de afgelopen maanden niet stil. Zo ging het bedrijf recent nog aan de slag voor: Ballon Media, Zitdazo vzw (Steven Gielis), Slagerij Peeters Govers, Tomsgates en Sanico.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Herentals
Herentals

Scandinavië lonkt voor Intracto

Met de overname van Stendahls zet Intracto Group haar eerste stappen in Scandinavië. Het prestigieuze Zweedse full-service agency staat met een… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.