Nieuws Kempen Koning bezoekt in Geel toekomstige fietsenmakers en digitale fotografen

Koning bezoekt in Geel toekomstige fietsenmakers en digitale fotografen

Koning bezoekt in Geel toekomstige fietsenmakers en digitale fotografen

attachment-2Koning Filip heeft vanavond een bezoek gebracht aan het instituut voor volwassenenonderwijs CVO HIK in Geel. Hij kwam zich informeren over wat er leeft binnen de sector, zowel over de hogere als de secundaire opleidingen, dag- en avondopleidingen. Tegelijk bezocht hij de deelnemers aan de cursussen fietsenherstellers en digitale fotografie.

“De vraag voor het bezoek kwam van het koningshuis zelf”, vertelt communicatieverantwoordelijke Roel Biesemans. “Een tweetal weken geleden was een afvaardiging van het paleis op de school om te horen hoe groot de school is en welke opleidingen er allemaal worden gegeven. De koning wou namelijk meer weten wat er leeft binnen het volwassenenonderwijs.”

Aan het bezoek ging ook een grondig veiligheidsonderzoek vooraf. “Er is een uitgebreid overleg geweest met de politie omdat we nog altijd met terreurdreigingsniveau 3 leven”, aldus nog Biesemans. Het koninklijk bezoek nam ruim een uur in beslag.

In september 2016 viert het CVO HIK zijn 65-jarig bestaan. Ondertussen volgen alle cursisten samen meer dan 1.000.000 lesuren. Dat maakt van het CVO HIK één van de grootste organisaties in Vlaanderen op het vlak van volwassenenonderwijs.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer